Friday, February 15, 2013

Result ? Alhamdulillah :)


Assalamualaikum

Sorry, been busy for these few weeks. Yeah yeah, this is very the typical reason lah but what to do, this is the only reason i have when i'm not updating my blog.

So, seperti yang kita tahu, hari ni, eh semalam lagi result final exam keluar dan alhamdulillah, pointer tu naik la sikit walaupun sikit je tapi tetap naik. Berbaloi bersekang mata tengah tengah malam. Yela, dah nama nya study last minute, mestilah kena bersekang mata. Orang yang study awal tak perlu nak bersekang mata segala bagai.

Oh ye, dengan tahu nya result exam, maka bolehlah saya meneruskan latihan industri saya dengan tenang, aman dan damai. Kui kui kui.

K la, got to go. Papai ! :)

p/s : Ayahcik sakit dan sekarang memerlukan darah hasil derma orang lain untuk teruskan hidup. Ya Allah, lepaskan ayahcik dari sengsara :')

No comments: