Saturday, October 6, 2012

Si kateh :)


Hello and assalamualaikum

Anda tahu tak apa maksud si kateh? HAHA. Si kateh bermaksud si tinggi. Kateh tu dalam bahasa kelantan okay. Tapi tak tahu la kot ada jugak orang kelantan tak tahu bahasa sendiri. HEHE

Okaylah, sejak kecil lagi saya sudah dipanggil si kateh.. pergi mana mana pun, saya la orang paling tinggi. Tapi masa kecik kecik dulu takde la tinggi mana pun. Biasa la, tinggi budak budak kan.Masa sekolah rendah, ada senior saya panggil saya ni BELALANG okay.

Sebab apa panggil belalang, sebab belalang punya kaki yang panjang. Fine -.-


Sejak hari tu lekatlah nama belalang. Tapi saya rasa saya takde la tinggi mana pun. Makin tua rasa makin pendek disebabkan oleh berat badan makin bertambah. Muahahaha

Tinggi saya 167cm bersamaan berat badan 57kg. Wakakaka, Berat macam anak badak. Tu time turun. Time makan tak pernah tak berselera. Saya ni punya selera besar. Kadang kadang berat melebihi 60kg. Tapi saya cool je. Takde diet bagai neh.

Abah pernah pesan,time ada selera makan ni, makan la setakat mampu, jangan abaikan kesihatan sudah. Tapi kalau sudah sakit, suap KFC, PIZZA, MCD dan sebagainya pun takde selera nak makan. HAHA.

Okay abah, kakak akan ingat pesanan abah sampai bila-bila. HIKHIK

Okaylah. papai ! :)

3 comments:

HaNa said...

oh ok..tinggi kta same tp berat x pernah lebih 44kg *underweight sobs

Lieyda Sabri said...

whattttt.hehe.kurusnye awk

chemay said...

kurusnya hanaaa.
terasa badak diri ini tetibaa
T____T