Saturday, October 27, 2012

Marilah bersosial di sini :)


Hye uols

Apa khabar? Sihatkah? Saya sihat. cuma hati yang tidak sihat. Orang yang saya admire sekian lama sudah berpunya. Uhuk Uhuk.

Oh abaikan semua itu. Lets move on. lagipun, dia hanyalah seorang crush. Tidak lebih. Tidak kurang. Tak perlu bersedih walaupun err terasa jugak lah bisa ituuu. aduh. parah jugak ye. Tak sangka betul la.Tapi takde la sampai menangis. hak hak. mak okayy je walaupun hati mak tengah rabak sekarang.

:')

Eh back to our topic today, marilah kita bersosial di sini. di sini itu maksudnya di twitter. Rasanya dah banyak kali post pasal twitter ni. argh. layan je la kan.




Do follow me on twitter. I will follow you back. Sekarang saya dah makin aktif bertwit. Padahal dah bertahun buat benda alah ni. Hikhik.

Thank you and assalamualaikum :)

4 comments:

reenapple said...

Aku suka ayat di perenggan kedua. Hehe.

#Selamat hari raya. =D

Lieyda Sabri said...

hahahaha

Aku Mad said...

lepak sini jap .. hehe

chemay said...

chemay ni sampai ke sudah takde tuiter.
sobs3