Wednesday, June 6, 2012

Next week and the weeks after pliss don't come pehlisssssss !!


Hoihoihoi..

Otak dah makin tak betul. Hidup dah jadi tunggang langgang dek assignments yang berlambak lambak laksana hidup ini hanya belajar satu sabjek sahaja. Cuma buat masa sekarang makan je yang berjalan dengan lancar, bab tidur dah lama tak dapat tidur dengan nyenyaknya.

Sobs :(

Minggu depan ada 4 presentations. Test? Tak payah cakap la, setakat ni dah tahu 3 tests untuk this next week dan semua report wajib hantar by next week jugak. Oh no no. Hidup dah tak enjoy dah sekarang. Belajar entah ke mana, nampaknya untuk final exam nanti, i must study very hard to catch all the subjects.



Oh ye, lagi dua minggu kami dah nak final exam. Well wish me luck guys. Dear clock, i beg you to stop ticking right now.Next week and weeks after pliss don't come. Pehlissssssssss !!

No comments: