Wednesday, April 25, 2012

Tumblr


As-salam bloggers

Hai, sorry for the no any updates from me. HEHE. Kemalasan semakin menjadi jadi sekarang ni. Sekarang dah pandai main tumblr dah. Apa itu tumblr? Google la sendiri. Wakaka

Mungkin saya yang agak noob disini ye. Orang dah main tumblr sejak berkurun kurun lama nya. Eh jangan tak tahu, saya pun dah lama ada benda alah ni, cuma jarang updates je. Macam blog jugak. Kadang kadang update, kadang kadang tak. Banyak yang tak update daripada update. HIHOHIHO

Actually, dah lama nak update blog, tapi kan, ehm, jiwa tak berada bersama blog. Sekarang berfesbuk pun dah makin jarang. Apakah tanda nya ini? Apakah??

Eh kejap, nampaknya blog pun dah bertukar jadi baru ye. Ni macam mana nak tengok komen komen ni? Kat mana kita nak approved komen orang eh? Haish. Pening kepala oden. Mintak tolong ajarin plisss. Thank you.

Okayla, papai ! :D


2 comments:

reenapple said...

meh nak ajar... kekekek

Lieyda said...

jupo doh ehehehe