Monday, March 5, 2012

Sem baru bermula :)



As-salam uols

Maka bermula lah sem baru hari ini tapi err awal-awal lagi dah ponteng kelas. Err bukan ponteng, rasanye for the first week sem, kelas banyak kensel kan? Kan? Ye ye je kan? Kata nak berubah tapi perangai still maintain macam dulu je. Takde perubahan langsung. HUH !

Harap-harap sem ni dapat lecturers yang sporting dan okay. Takde la yang strict macam last sem. Adoi, stress kalau dapat yang macam last sem.

Azam sem ni sama seperti sem lepas, nak dapat result yang elok, bahagiakan ma abah, grad dengan flying colours and kerja and then kawen. Hidup bahagia sampai anak cucu. HAHA

Semoga dipermudahkan segala urusan. Tetapkan niat belajar kerana Allah dan mahu bahagiakan ibu bapa, insyaAllah, mudah perjalanan hidup kita nanti. Amin

I'm just thinking, kan bagus kalau semua yang yang kita impikan dapat dengan mudah. Kan bahagia hidup. Tapi dalam hidup, untuk dapatkan apa-apa yang diimpikan bukan senang, haruslah berusaha. So go go Lieyda, you can do it. Yeahh !

Papai uols :D

4 comments:

chemay said...

belajar molek2 ya untuk sem baru nieee.
fighting!
:)

Lieyda said...

hehe thanks dear :)

Lynn Damya said...

haha same lahhh here :p minggu first and second biasanye class belum nk ade sgt, jd kita anggap je lah class xde..hahaha :D

Ain Dzaya said...

selamat study..jgn malas2 yer =)


"Kenapa akak pakai niqab?".