Monday, March 26, 2012

Kenangan

As-salam

Mesti korang dah tengok kan video My generasi tuuu kan. So vintage. So creative. It is so nostalgic. It is dedicated for 90's batch. Saya dah dua tiga kali ulang that video. It brings smile on me. Tiba-tiba teringat kenangan zaman sekolah rendah dulu.

Oh how i miss that moments. Oh how i wish that moments will be repeated again and again. But i know, how many i wish, the moments will not be repeated unless we go to our childhood again.

:'(

Okay then, lets watch the video together.


Sweet though.

Waktu dulu-dulu, suka sangat kumpul pemadam yang cantik cantik. Lepas tu show off kat kawan-kawan tak kira la laki ke perempuan sama je. Lepas tu main pijak pijak kaki. Beli beg yang beroda, ohh sape sape yang ada beg beroda zaman tu kira perghh laaa kan. HAHA

Tapi budak budak sekarang mana kenal semua permainan tersebut. Technology advance sangat sekarang. Diorang dah jarang turun bermain bersama rakan sekolah. Dari umur 5 6 tahun masing masing dah ada fesbuk. Sebab tu ramai yang tak reti nak berkomunikasi, asyik bercakap dengan robot je, mana la relationship tu nak kukuh.

Tapi takpe la, ni zaman diorang, zaman saya dah berlalu.. Tiba-tiba rasa nak balik sekolah rendah. Uwaaa. Banyak sangat kenangan nya. 

Sobss sobss T__T

To my ex- primary schoolmates, i hope our memories always in our hearts. Miss you all.

 Sk Kepas 1997-2002.

4 comments:

chemay said...

chemay nak tengok laa video ni.
tengah buffer.
:)

rindu jugak kenangan dengan kawan2 sekolah rendah dulu.
rasa nak jumpa diorang semula skrggg

Lieyda said...

huhu rindu kan chemay :(

tomatokering :) said...

betull.. rindu zaman dodulu _U

Lieyda said...

hehe :)