Wednesday, February 15, 2012

Short update !

Hye uols

Sorry sebab dah jarang sangat update blog. Bukan apa, sekarang ni kan mood bercuti, so update blog is the last thing yang ada dalam kepala. HEHE.

Sekarang mood nak keluar berjalan je. Oh ye, saya baru balik dari Genting Highlands. Best sangat. ! Serius tak tipu. Tambah-tambah pegi dengan member pulak, memang best sangat la kan.

Ok my next target is Broga Hill. Oh akan ku tawan puncak broga. Err tapi tak tahu nak pegi bila. Maybe cuti sem akan datang kot sebab esok lusa dah nak balik Kelantan dah.

Ok thats all. Till meet again.

Papai :D

2 comments:

Aishah Jahirah said...

broga...dekat je dulu tp xpnh pegi...hehee

cik oren said...

waa...nak g genting..nk g genting!!