Thursday, February 9, 2012

Saat itu telah tiada..

Cewahh tajuk, takleh blah. Jiwang semacam je. Broken-hearted ke kak? HAHA. A'ah, memang tengah broken-hearted ni. Woo~ woo. Sedih tau tak ni. Hanya orang yang hati kering je tak rasa pape bila kehilangan sesuatu yang sangat berharga dalam hidup.

Sobss #.#

Memang saat-saat bahagia itu sudah hilang, sudah tiada but it does not mean that this  is the beginning for the sadness. No no no. Please wake up. I am not that weak. If you think that i am a loser, then you are totally wrong. Ye la, sedih tu memang la sedih. Tapi takkan nak nanges tiap-tiap hari kot.

Kemon la beb, life is too short untuk semua itu. Hidup mesti enjoy. Err jangan sampai terlebih enjoy pulak. Make it balance okay? Kan ada kita ada Allah, ada family, ada kawan-kawan yang sudi berada bersama dikala kita bersedih dan bergembira.

So what for kita harus kenangkan benda yang lepas. Benda yang dah takkan jadi? Err tapi you know what, err saya still takleh lupakan awak. HAHA. Dasar bongokkkk !! Tapi it sokey it sorite, saya bahagia je. Jangan ingat saya nak nanges sebab awak dah tikam belakang saya. Boleh mimpi la kawan.. Err kawan ke?

Ye, sampai bila-bila pun awak tetap kawan saya. Mmuah sikit ! Awak yang rampas kawan saya tuuu. tengok ni, saya baik-baik sahaja. Awak pun kawan saya jugak sebenarnya even awak makan dalam. Bahagia awak ye sebab dapat rampas kawan saya.HAHA. Okay. Dasar bongokkk kuasa duaaa ! HAHA

Kbye :D

1 comment:

chemay said...

chemay pon macma tuh gak sekarang ni.
bestfren chemay dah pergi kat mmber lain.
taktau ape motif dia.
huh!