Friday, February 10, 2012

Nak makan ni

Saat-saat lapar begini, kalau boleh semua nak disumbatnye. Ye tak?? Ayuh kita tengok list menu idaman saya untuk hari ini. HEHE





Rotiboyyyy !


Yummy !



Drooling #.#


American cheese cake ♥

Hah. Tu je saya nak makan. Tak de la demand sangat kan? Kan? Jap lagi nak pergi cari lah. Hihohiho . Diet? Abaikan. Live life to the fullest. Makan je banyak-banyak, petang nanti kita pergi swimming laaa.


Hidup mesti ceria maa. Takmau sedih sedih. Takmau takmau. Buruk je rupa kalau sedih. Meh makan sekali meh. Nanti kita exercise sama-sama. Jangan bimbang, tak gemuk punyeee.

Koh3 :DDD

Kbye 

5 comments:

chemay said...

alaaa.
semua tuh pon chemay teringin nak makan jugakk,
tapi duit eleaun dah takdee.
sedihhh.
:'(

cik ziqa said...

ouhh. feberat! domino and paparoti tuh.


sedap.....

Lieyda said...

hehehehe

misskonspirasi said...

awak..buat saya jd lapar..huhu sodapnya makanan tu.. misskonspirasi punya pewot teros nyanyik awan nano lepas tengok ngee..salam kenal dari saya

yad'z said...

baru lepas makan rotiboyy!!! hehehehe.. nyum nyumm nyumm