Wednesday, February 22, 2012

Result degree sem 3

Hye uols

Seperti yang diketahui umum, hari ini merupakan hari yang paling nervous bagi pelajar-pelajar UiTM. Kenape? Ouh sebabnya hari ni result final exam untuk semester lepas dikeluarkan pada hari ini. Ya Allah, semalam tak dapat tido lena.

Bukan apa, takut memikirkan if ada faile paper or yang paling takut kena dismiss. Ya Allah, mintak jauh la semua tu. Ni sebab nya saya bajet, ada dua paper yang akan failed but Alhamdulillah, rezeki masih milik saya. Thanks ya Allah. Thanks to all my beloved lecturers, my friends and especially my close friends sebab mengajar saya tanpa jemu especially subject kira-kira.

Result saya takde la gempak mana pun. Takde C dan sekutunya , takde repeat paper and tak dapat dekan. Huhu. Dapat 3 pointer and above pun dah kira okay kan even ramai classmates saya dapat dekan.. Agak goyang la jugak tapi ni pun unexpected result. Syukur sangat-sangat actually :)

Oh ye, paling penting kereta saya tak ditarik oleh mummy and daddy. Kira pointer lepas lettew. HIHI. Cinta? Dont want to think about it anymore. Saya tak boleh janji takkan bercinta lagi tapi saya janji akan mengejar cita-cita saya. Biarkan saya begini untuk beberapa ketika. Please jangan mengorat saya lagi, saya nak habiskan study saya dulu. Kah3 *takde kaitan ye ngan result, tp bg sy ade kaitannye :D*

Eh tak lupa jugak tahniah kepada si dia yang berada di UPM Serdang sebab dapat best result. For sure awak akan grad dengan first class honour nanti. Jelesnyaaaaa.! Awak memang genius sejak sekolah rendah lagi. Malu betul saya dengan awak. 

Tahniah to all my friends. Kamu hebat ! Ops sorry, tak sempat lagi nak berblogwalking dan berkomen-komen di blog kamu. jangan anggap saya sombong ye. Please dont. Nanti kita blogwalking sama-sama ye.

Till meet again :)

8 comments:

reenapple said...

congratulations.. =)

Lieyda said...

thanks :)

cik oren said...

congrates. btw, kejar cita2 dulu k. hahak =)

Lieyda said...

hehe ada ape dgn cinta. hanya merana sajee hihi

aku HaniAsyira said...

tahniah.... boleh dapat terbaik lagi kan next sem.. =)

Lieyda said...

hehe thank youuuuuu

MassoDasuki said...

go go go !! gudluck !!

MassoDasuki said...

gudluck