Friday, January 27, 2012

Trust noone.As-salam dan selamat petang :)


Hari ini mau bercakap tentang trustworthy. Haha. Kenapa? Ada la sebabnya. Zaman sekarang, susah bebenor nak cari orang betol-betol boleh dipercayai. Yang backstabber ramai la. Baik kat depan. Belakang macam-macam yang dikatanya.
Kawan boleh jadi lawan and tiba-tiba orang yang kita anggap sebagai musuh selama ni, boleh jadi kawan kita. Kawan yang selalu menjadi tempat luahan perasaan kita, tiba-tiba mengata di belakang kita, apa perasaan kamu? Kita harapkan dia menjadi supporter kita, memberi kekuatan kepada kita, tapi sayang. Dia menikam kita dari belakang.

Sakit hati bukan?? Ish. Melampau betol. Sekarang saya dah susah nak mempercayai seseorang. Susah nak cari kawan yang boleh bersama kita kala susah dan senang. Sangat susah. Kawan ketika bersenang ramai. Ketika kita sakit demam, ada masalah, kalau ada sorang pun Alhamdulillah.

 Sometimes trusting a friend is the hardest thing to do. Even the closest friends can become your enemies. So the conclusion is. Trust noone. Even your closest friends. HAHA

Pedih siot ditikam belakang. Okbye2 comments:

reenapple said...

yeah.. i used to face it... just be strong dear..=)

Lieyda said...

huhu i am trying to b strong