Wednesday, January 25, 2012

Outing with gegels and boboy. Haha


Salam peeps :)

Last Saturday we went out to La Hot Spring and Lata Tembakah which is located at Besut terengganu. Oh not forgot. We also went to Pantai Bukit Kluang. Hihi. The vocation was full of joy and we enjoyed to the fullest.

Here are some pics that maybe you wanna see. Kah3



@ Lata tembakah


Kami sahabat abadi


cinta 3 segi. sobs sobs


Pose ala-ala model gitewww. Aww
 @ Pantai Bukit Kluang


@ La Hot Spring

Fuhh. Best gile kot. Air panas kat La Hot Spring memang betol-betol panas wa cakap sama luu. Boleh rendam kejap je dalam air panas tu, wa dah tak tahan. Orang cakap kalau tak tahan lama, banyak penyakit dalam badan. So kira i ni banyak penyakit la ye? Hukhuk

Tapi mamat yang pakai baju biru tu siap berenang sambil menyelam lagi. Al-maklum la, dia dah biasa pergi situ. Dah biasa berendam dalam kolam air panas. Tak caye dia berenang? Jap ye nooo


Tadaaaaaaaa.. Haha

Selamba badak je dia posing dalam kolam air panas ye. Cis. Action je lebih mamat ni. Lepas tu mula la mengadu sakit kepala sebab berendam lama sangat. Haha.

Oke la ye. Itu aje. Papai :D

6 comments:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

berendam amat dalam air panas bgus gak sekali sekala.... huhu... lama tak pergi, last gi hot spring kat sungkai..... (",)

*blogwalking dari putrajaya~

reenapple said...

ohooo... you comeback.. heee

macam best je.. huhu. tak ajak pom.. sobs3.. huhu

*welcome back dear..=)

Lieyda said...

defarhanol : sungkai lagi best kan?? huhu

reen: hehehe thanks. hehe

Yanyan said...

ohhhhh ini mengundang kejelesan nihhhhhhhh :D

Lieyda said...

yan: sape suruh blk awal sgt. hehe

chemay said...

lama tak mandi kat kolam air panas.
rinduuu
T___T