Wednesday, January 25, 2012

Misi turunkan berat badan ! Jyeahhh

As-salam peeps :)

Hye hyeeeee. Nampak tak taju kat atas tu? Ehem. Saya diminta berDIET oleh someone. Oh bukan someone la. Almost people around me mintak saya kuruskan badan. Ape kehalnye yobb? Berat saya naik masa tengah exam hari tu. Bila stress je makan coklat.

Stok coklat and susu tak pernah takde. Sampaikan saya jadi ketagih terhadap coklat. And yeah, fast food be the main menu during the examination's month. Macam mane berat tak naik kalau siang malam asyik makan Mcd and KFC je? =.= !

Si pengacau diet :


Sedapnye original chicken *drooling*


Aumm. Aumm


All kinds of chocs

Oh ye. Kalau saya berjaya turunkan berat badan, si someone tu mahu hadiahkan samsung galaxy tab. Woo. Meleleh air liur. Ni tambah semangat nak kurus ni. Haha. Tapi, saya juga ada betting ngan member saya. Siapa kalah belanja makan kat restaurant mahal. Aduhh. kopak guwaa.

So untuk memastikan saya sentiasa bersemangat dalam berDIET ni. Setiap hari saya akan melihat gambar samsung galaxy tab ni. Wakakaka.


Yeah. Dalam genggaman ku !!

So guys, please gimme full support. I really need it. And to my mom, thanks because be my discipline diet teacher. I love you lahhhhhh. Muahhss



Kbye

5 comments:

Cik Lia Lomi said...

wah, bestnya galaxy tab!!, selamat berdiet-dietan ya.heee

Lieyda said...

hehehehe thanks

myhatiku said...

u can do it!he ;)
Make sure minum air masak banyak2, membntu kurang kan berat badan :)

Lieyda said...

hehehe thanks. will do

chemay said...

wahhh.
ada orang nak kasi galaxy tab.
cepat2 kurus kan badan!
nanti dah kurus.
kita shar galaxy tab tuh k?
hehe
:P