Friday, January 27, 2012

Done for Diploma :)

Hihohiho :D

Hye sayang-sayang sekalian. Mood menggila sudah datang. Haha. Ni nak update pasal diploma convotion hari tu. Dah lama sangat. Bulan 9 2011. Exact tarikh lupa la pulak. Hiuhiuhiu

Tak kira la dah lama ke belum, tetap jugak nak update pasal ni even sekarang tengah sambung degree. Takpe kan? At least bila tengok gambar convo hari tu, semangat untuk belajar membuak-buak err walaupun bertahan hanya beberapa saat. HAHA.

Ok jom layan :D


Ready 1,2


3.. opss xjadi.


Okay perfect ! :D


Senyuman kegembiraan :D


Semua happy je :)

Yeah. After 3 years bergelumangan dengan buku, nota dan segala-galanya akhirnya berjaya jugak kami mendapat diploma scroll. And one more thing, walaupun saya tak dapat Anugerah Naib Canselor (ANC) saya tetap berbangga dengan 1 star yang saya dapat. HAHA

1 bintang pun 1 bintanglah. Asalkan ada bintang. Baik ada dari takde. Ye tak? HAHA. Oh ye, wish me best of luck for degree. Hope dapat better result dari diploma. Amin.

Okbye :)

FYI:

1 bintang : 3 pointer - 3.49
2 bintang : 3.5 - 3.74
3 bintang: 3.74 - 4 flat

4 comments:

reenapple said...

ohooo... I jelez you dah merasai konvo.. sob3.. hehe

QaRr JaliL said...

tahniah..lepas ni sambung degree yup :)

Lieyda said...

u will feel it soon hehe

Lieyda said...

qarr: eh dah 1 sem dah pun for dgree. hehe. sem dpn dh msuk sem 4 dh huhu