Friday, September 9, 2011

Haha. Nak ketawa jeeeeeee. Haha

Hye peeps :)

Korang semua mesti dah tau pasal tax topap tu kan? Ala depa akan naik kan 6%  soon. Start esok if i not mistaken. Tapi tak tahu la betol ke tak kan. Sebab kalau betul, habes kopak la poket guwa. Aiyoo yoo. Apa barang ini macha ?

>.<


Price list for tax :)

Haaa tu info yang saya dapat from fesbuk. Eh sori la sebab tulis campur-campur. Tak sempat eden nak pikir ayat yang best. Ni tengah berperang ngan adik neh. Dia nak guna broadband pulak. Haish. Ngada-ngada betol. Takleh tengok orang senang.

Eh by the way, betol ke tak eh? Harap-harap depa tak naikkan la ye. Sebab apa pulak perlu naikkan tax topap? Cinabeng betol laaaaaaaa. Marah ni.

Oke la ye. Papai ! :D

10 comments:

Freaky said...

nampaknya kene pakai line dah skang :D

Lieyda said...

firdaus : alaaaaaaa. tpi pkai line jimat ape :)

noornazuha said...

memang x puas hati laaa....sewenang nya nak letak tax plak...sblum ni x ada lak isu tuh..

kim heeruul said...

apehal cukai naik lemak sangat nie..
naik lebih 50sen plak tu..#emo.

Liza Razak said...

hadoii..membebankan betul tax topup ni.bukannya line elok sgt pon..kan??

chemay said...

tah apa2 nak naik kan topup.
kesian la kat student macam chemay nieee
-.-

msredcheesecake said...

Rasa terbeban jugalah sikit....harap dimansuhkan...

Anonymous said...

tak tahu apa tujuan dikenakan...
dahla bebulan kena bayar benda yg tak apply... kadang3 miscall notification pom dia caj 10 sen... nie nak to4 kena tax pulak..
oh damn... tak pernah suka tax dan subjek tax... hahah

アヌム ちゃん said...

dgr2 mmg naik kan..mmg membebankan rakyat..isk2

L said...

huhu.. betol3.. jgn la naikkan.. xdop duet nihh..

jom bacer sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html