Friday, August 26, 2011

I'm back !


Hye peeps :)

Wassup? Rindu i tak? Ecece. Bajet la kan i ni. Hai sori lama tak update, nak tau kenapa? Kabel kat kampung i ni kena curi last Friday. Hesy, bulan puasa pun diorang mencuri jugak. Kena renjatan letrik baru padan ngan muka. Huh!


Marah kat penyangak tuh sampai tukar jadi hulk !
>.<

Bila la diorang nak insaf ye. Semua nak cari duit dengan jalan mudah je. Diorang tak pikir ke dengan tindakan diorang tu akan menyusahkan banyak pihak. Especially i la kan,nak update blog pun tak boleh. Haha.

Tapi luckily, rumah i ada dua broadband. Tapi tak berapa nak lucky jugak la sebab asyik berebut dengan adik-adik. Nak update blog pun tak sempat. Just boleh online fesbuk, tu pun jarang-jarang. Sadis betol.Bagus jugak ada broadband ye, bolehla guna time terdesak macam ni walaupun lambat macam siput. Haish

Sebenarnya taknak publish lagi tapi kalau private lama-lama, orang dah lupakan Cacamerbau pulak kan. Hukhuk. Ke korang dah lupakan cacamerbau? Sampai hati you alls. Tacing neh tacing. Janganla lupakan i. Kalau ada kesempatan, i update and pergi blogwalking sama-sama.

Oke la ye. Papai ! :D

5 comments:

kim heeruul said...

haha.sian lu tak dpt on9...

reenapple said...

selamat kembali pulang,... hehehe

syrupmasin said...

berebut2 la best baru meriah..campak2 bom sume :P

msredcheesecake said...

lieyda,
tak lupa...ingat....

selamat hari raya maaf zahir batin

tia @ Ini Kisah Tia said...

laa , ada jugak orang nak buat dajal bulan2 puasa ni ? cari nahas betol lah ..