Monday, August 15, 2011

Iftar with besties :)


Hye peeps :)

Hehe. Kata nak private kan, dah private dah sekejap tapi tapi tapi macam err takpe la, lain kali saya private ye. Kuangkuangkuang. Owh oke-oke, ni nak cakap pasal berbuka dengan member semalam. Nak tunjuk gambar je, taknak cakap banyak, letih. Hehe

******

Oke, semalam saya dan 3 orang gadis yang tak berapa nak cun * wakakaka* iftar di Chicken Rice Shop. Mula-mula ramai yang nak ikut but last-last kami ber-4 je la. Haish. Takpe la. Eh taknak cakap banyak. Layan jeeee gambar-gambar di bawah ye. Hikhik


Riangnye kanak-kanak ini


Dishes best ;)


Ayam dan mata yang bengkak =.="

Tak suka betol. Mata bengkak gara-gara makan kerabu mango last wednesday. Hari tu pun saya berbuka kat sini jugak bersama-sama cussy and si chenta hati. Dah 4 hari mata ku bengkak. Sebab dalam kerabu mango tu ada udang kering, saya alergik so ini lah hasilnya. 

Bengkak gila mata masa first day kena, sampai takleh buka mata. Ni pun still berdenyut-denyut. Bila tangkap gambar, jadi tak cun dah. Wakaka. Okey, agak bajet di situ. Wakaka. Owh oke, banyak lagi gambar tapi malas nak upload. Ni pun cilok dari fesbuk member. Hikhik

Oke la ye. Papai ! ;D



14 comments:

Cik Aish said...

haaaaaaa sedapnyaa..adessss!!!!

kim heeruul said...

patut la td gua nk bc entry lu tak boleh...btw,buka pose same tak ajak gua..=P

Lieyda said...

cik aish: sedap sedap hehe

Lieyda said...

kim: ngehngeh nanti kte bukak sme2 ye.wt double date.kui3

cik aisha said...

nmpk mata bengkak...hehee..eh xpyh la privatekn..

Lieyda said...

cik aisha: kan kan? bengkak kan?huhu

Miss Atifah said...

tak ajkkk!!!

zati embong said...

a ah,sepet sebelah.huhu.alala,pasni kena lg hati2 kalau nk makan tau,da x lama nk raya.hihi

Lieyda said...

tip: hehe mu duk jauh kang.hehe

Lieyda said...

zati: hehe nmpk kn? xpe2,psni nk ati2 deh.hehe

ArELeEz said...

dasat gak tahap allergic tuh! hmm.. pasnie, kene betul2 pantanglah! ;)

Lieyda said...

tau xpe kak :(

reenapple said...

jelez... hahaha

yanyan said...

eh ehhhhh, dating lahhhhhh!
wakakakaka!
mata mu, bersinar. hehehe
btw, happy fasting! ^^