Wednesday, August 31, 2011

Happy Merdeka Raya :)


Assalamualaikum semua :)


Hai semua, macam mana dengan raya korang? Mesti best kan? Sama la kita. Hari penat gila. Dari awal pergi keluar beraya and sekarang baru sampai rumah. What a hectic day today. Oh sebenarnya saya nak wish, HAPPY MERDEKA RAYA ke 54 tahun.

Wah negara kita dah makin tua ye. Sayangi lah negara kita. Tolonglah jangan timbulkan huru-hara or whatsoever yang boleh memecahbelahkan rakyat. Dan kepada pemimpin-pemimpin negara, sila lah jalankan tugas anda dengan amanah. Hentikan rasuah. Pliss pliss


:DDD

Oh ucapan yang takleh blah. Haha. Oke la. Semoga keharmonian negara ini terjamin buat selama-lamanya. And diharap, bakal anak-cucu-cicit-ciat saya jugak dapat merasai keharmonian negara ini. Wakaka.

Eh ye, one more thing, ehem, sape-sape tolong jangan sentap ye. Ini bukan ucapan politik. Owh bytheway, i hate politics. Because of politics, kawan sama kawan boleh gaduh. Ergh ! So annoying :)

Oke la ye. Papai ! :D

6 comments:

reenapple said...

kita pom tak suka politicsjugak..
happy merdeka raya

Lieyda said...

:)

PaK PiS said...

happy merdeka raya gak lieyda.. ^_^

Freaky said...

jom nyanyi lagu merdeka. asyik lagu raya je, dah bosan. hehe

chemay said...

selamat hari raya sayangg
:)

アヌム ちゃん said...

happy merdeka raya :)