Monday, August 29, 2011

Happy eid day buddies ! :)


Hye hye semua ! :)

Assaalamualaikum. Sedar tak sedar hari ni dah masuk hari terakhir kita berpuasa. Esok kalau jadi InsyaAllah kita boleh beraya. Terasa sayu meninggalkan ramadhan walaupun excited nak beraya. Huhu. Yela, raya tahun ni agak-agak banyak kot dapat duit raya. Dah siap aim dah nak dapatkan berapa-berapa duit raya.

0(^.^)p

Biasalah, even dah tua *baru 21 oke* makin banyak dapat duit raya. Nak-nak lepas raya ni i nak pergi sambung degree, fullamaaaaaak, seminggu sebelum raya i dah start kira berapa yang i akan dapat. Haha. Dahla most of my uncles and aunties kerja goverment, bonus diorang dapat banyak woo. Plus bonus duit getah, memang banyak sangat tahun ni.

Haha. Dah-dah. Tadi baru kitorang buat biskut and kek raya.Adoiyaii. Rumah dah macam tempat berperang dah. Habis berterabur dapur. Tapi best. Dah lama dah tak buat biskut raya sama-sama ngan family. Rindu betol suasana tadi and i know, when i getting married, i will miss this moments the most. Ahaks


Oke la ye, saya disini ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI and maaf zahir dan batin. Andainya ada tulisan saya menyinggung perasaan mana-mana pihak, ampunkan saya. I dont mean to be sarcasm. Hikhik.

Oke la ye. Papai ! ;D

10 comments:

GreeN AppLE said...

Selamat Hari Raye Aidilfitri =)
Maaf Zahir & Batin ;p

Freaky said...

selamat hari raya aidilfitri

solomolo said...

Salam Syawal 1432...
Maaf Zahir Batin...

Lieyda said...

cah : ye sayam. slmt hari raye :)

Lieyda said...

freaky : :) slmt2

Lieyda said...

bro solo: hehe slmt jua :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

heheh .. selamat hari raya jugak . yup , bila dah kahwin nak-nak pulak tak dapat balik kampung mesti rindu :)

Nadzirah K. said...

selamat hari raya :)

Yanyan said...

lieyda, happy eid mubarak! :)

apik pehe said...

selamat hari raya mek..jom la jale raye