Monday, August 15, 2011

Hampeh !





Hye dear :)


Sorry again, mood untuk update mebuak-buak. Nak balas dendam sebab dah lama tak update blog. Maafla kalau kat dashboard korang penuh dengan link saya. Jangan marah, nanti kena jual. Hikhik


Owh ye. Ni nak cite sikit nih. Tak sampai 3 jam  saya publish entry ni, dah ada dah yang unfollow saya. Hikhik. Kelakarnya. Nampaknya ada yang marah ye. Takpe takpe. Tak kisah. Bukan follower yang saya kejar. Yang penting trafik blog saya sentiasa naik. Itu yang penting.


Follower tak ramai pun takpe tapi saya tau, silent readers nya ramai. Kalau tak pageview blog saya tak meningkat. Betol tak? Betol tak? Haha.


Seperti kata Kim Heerul, :


yang penting orang mcm gua nie,selalu bace entry lu..penting pembaca tu penting..^^
if dia follow then dia baca entry2 lu,itu la yg dinama kan follower..^^



:)


Yeah, thats totally rites. Kalau sekadar follow tapi tak baca buat apa kan? Yang penting baca, tak tinggal komen pun takpe. Takpe, kite tau, ada orang singgah blog kite. Ada je yang singgah sekadar baca lepas tu cebik-cebik cakap kite bajet,. Puihh


Takpe, tak marah. Saya amalkan happy blogging. Yang dah unfollow saya, saya ucapkan terima kasih. Anda jujur. Hihi. Terima kasih sebab follow blog saya sebelum ini.


Oke la ye. Papai ! :D

9 comments:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

saye pon perasan ade orang unfollowed blog sy...huhuhu...takpelah...janji trafik mencanak naik sekarang ni... tol tak... makne nye ade lah readers kite..... ;-)

Lieyda said...

oo.sbr la ye.huhu

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

sabar eh...a ah...memang kene banyak bersabar... (",)

paling tak puas ati, orang kopi paste entri...pergh.... xde backlink langsung....kalau ade pon ciput je font size paling kecik die buat

sergeant keroro said...

hehe, keroro dah banyak kali kena. sabor jela :)

reenapple said...

betul la... follower aku pom daa kurang... aku tak kisah pom.. sebab berblog bukan nak follower ramai.. hehhe
by the way.. bagus giler tak buat private dah... sian katku... hahaha

Lieyda said...

keroro: laa u kna jgk ke? tp xpe,u pemes :)

reen:bkpo nk bco blog aku?xdok menarik pun cni

kim heeruul said...

eh name gua naik..kembang kembang..keh keh keh..^^

cik aisha said...

xpe la hak mereka apa kita blh katakan lg.yg penting semangat nak berblog terus mekar...hehee

Mr.Thinker@Ali said...

so dem fast to stop following your blog. hahah. apa buleh buat. mmg makan cili sedozen lar tu. :p