Friday, August 19, 2011

Doodle huduh !


Hye peeps ;)

Dah lama saya nak belajar buat doodle guna paint and lucklily, i found it. Haha. Tapi doodle saya tetap tak cantek. Ada sape-sape leh bagi tutorial buat doodle cara senang tak? Kalau ada, kasik link ye.

Yang ada penyakit jantung tu be aware la ye. Doodle saya buruk sekali.

T___T


1st doodle


2nd doodle

Haha see see kan dah cakap, buruk kemaen doodle nih. Eh pliss sape-sape boleh ajar kalerkan anak tudung doodle tuh. Lepas tu tak reti buat body shape dia. Tak reti la pulak. Hikhik. But i will practice hardly to make my doodles gojes as me. Kahkahkah.

Practice makes perfect. Remember that. 

Oke la ye. Papai ! :D


10 comments:

Atiqah Wadiah said...

chumel lar tuh..hehe

Lieyda said...

chumel tang mne xtau la haha

Nieyoot :) said...

comel kot, mana ada huduh,.
aku buat lagi huduh HAHA

rara pinkmafia said...

cumilsss lah,mana ada huduh lah.

Freaky said...

comel apa siap ada ekspresi sedih dan marah :D

reenapple said...

okey la jadik... dari aku.. memula lagi tak jadik... dia punya line sume salah... hahaha

syrupmasin said...

err reti jugak lah tu buat dodol..dr diri ini yg langsung keras nak mati tgn nk buat :D

kim heeruul said...

ok la tu nampak rupa...^^
belajar lg..chaiyok2..^^

ArELeEz said...

eh! doodle PURPLE tu kiutlah! ;P

msredcheesecake said...

cumel ape doodle tu....akak punya doodle...nak tunjuk pun malu...hhee