Tuesday, August 16, 2011

Contest : Review Blog Dapat RM

Hye dear :)

Saya join segmen Salwa Ismail kali ni. Ni first time join contest kat blog ni ye. Tak ber-arap sangat tapi berarap untuk menang sikit-sikit tu ada la. Hikhik.

Oke, contest ni senang sahaja. Salwa suruh review blog dia je pun. Review macam mana? Terpulang kepada individu tersebut. Saya tak tahu nak review macam mana. Saya try la ye. Blog cik salwa ni cantek, kemas dan tak serabut.

Background kalernya sangat lembut even i tak minat pink tapi sedap mata memandang. Hehe. Kat blog dia jugak banyak tip yang boleh membantu kita. Misalnya tips nuffnang, tips untuk lukis doodle and so on. Banyak sangat, tak larat nak cakap satu-satu.

And thanks alot Salwa, sebab you jugak lah i dah pandai buat doodle yang tak berapa nak comel. At least saya dah tau cara senang untuk buat doodle. Thanks yar. Rasanya itu je kot. Hehe. Eh bytheway, dah lama dah i follow you tapi rasanya you tak perasan kot. Haha

Nak join klik sini !


Oke la ye. Papai ! :D

5 comments:

salwaismail said...

thanks sebab join! :)

Lieyda said...

no biggie :)

Freaky said...

p/s : dah lama masukkan dalam bloglist Blog Otai.. sekarang dah pindah ke The Best Blog... harap gembira dan happy blogging :)

Efa said...

owh..nanti nak join gak la..=D

Lieyda said...

freaky: siyes? waaaaaaa happy sgt2 ;) thanks alot


efa: join tau :)