Thursday, August 4, 2011

Buffered earnings ;)

Hye peeps :)

Dah lama tak update about BE ni kan? Yela, for these three weeks saya kan busy. Nak update blog pun tak boleh. Ingatkan bila dah lama tak update entry NUFFNANG tak bagi income, rupa-rupanya ada. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat.

Thanks to NUFFNANG sebab still lagi bagi CPM or BE to me. Thank you so much walaupun last month hanya sedikit sahaja saya update tapi kamu tetap bagi jugak. Yeah. Takde la banyak sangat tapi okay la. Baik ada daripada takde kan?

And now, i would like to thanks to :

  • Korean Dramas (Tonton) SS
  • Maxis Prepaid Data Roaming SS
  • Maxis Hotlink I-Channel CPC SS
  • DiGi WWWOW Awards Std CPC SS
And not forget, thanks to everyone who clicks my advertisement. Lots of love from me :)

Oke la ye, papai! :)

11 comments:

salwaismail said...

pergh. be tu! tahniah! :D

YAYA AZURA said...

tahniah tahniah..boleh wat beli bj raya..

Lieyda said...

salwa: huhu tengs :)

Lieyda said...

kak yaya: ala ckit je, nk beli baju raya pun tak cukup.huhu

chemay said...

bestnyee dapat banyak be
:)

msredcheesecake said...

rezki ramadhan alhamdullillah...

Wanie said...

4 BE?? gile kentang banyak!

Mr.Thinker@Ali said...

tahniah untuk anda. saya juga. :)

ain revival said...

sentiasa jeles..hehehe

rezeki melimpah2..kui2~

Lieyda said...

alhamdulillah. huhu

DeadPinoccho said...

cm mner nk buat ye...