Wednesday, July 6, 2011

Tips for nuffnang !

As salam :)


Hari ni saya nak bagi tips untuk mendapatkan earning for nuffnang. Dah lama kan saya janji tapi asyik lupa je. Huhu. So sorry. Bukan apa, sebenarnya saya rasa tak layak untuk bagi tips ni sebab saya ni bukan la siapa-siapa, earning saya pun baru seciput, sebab tu la rasa segan. :)


Oke tanpa membuang masa, ayuh follow step di bawah !




First, you click kat contact us or hubungi kami tu.



Second, lepas click kat situ dia akan kuar macam ni tau and then you click at blogger enquiries/suggestion as shown .



Third, you hantar mesej kat nuffnang. Before that, you buat la tittle dia. 

Contoh,CPM or BE.Then you tulis apa yang you nak tanya Mr. Nuffnang tu.



Dan jangan lupa, sentiasa update your survey. Kalau boleh sekerap yang mampu. 

Oke done. Itu sahaja. Lepas saya hantar benda alah tu, Alhamdulillah income makin naik even a bit slow. Tapi sekarang income tu dah makin kencang. Whoa ! Haha

Well, pagi tadi pakcik my boyfie meninggal dunia. Sama-sama la kita mendoakan kesejahteraan beliau. Al-Fatihah 



9 comments:

yanyan said...

alahhh yan tak paham lahh
nanti jumpa, ajar tau! :)

ZWAN SABRI said...

bestnye.. zwan x penah dpt earning.. btw, alfatihah..

Lieyda said...

yan; yan xpaham ape nye? sekeh karang ! haha

Lieyda said...

zwan : huhu tengs

ain revival said...

huhu..anak kesayangan nuff nie :)

Lieyda said...

xde la. huhu

Haru Biru said...

lieyda.. saya orang utara.. ngeeee

cik aisha said...

tak faham lagi nuffnang tu...huhuu

takziah...al Fatihah..:(

kim heeruul said...

thx 4 the tutorial..^^
salam takziah buat ur boyfie family