Tuesday, July 5, 2011

Terima Kasih !

As salam

Dah 2 hari tak update blog. Tapi dah rasa berminggu-minggu tak update. Bukan apa, terlalu banyak masalah yang datang. Adoyaii. Macam mana eh nak elakkan diri daripada masalah eh.? Hurm

Terima kasih kepada pengunjung setia blog ini. Walaupun tak ber-update tapi korang tetap jugak sudi dantang sini ye. Lagi pun bukan ada cerita menarik pun kat blog ni. Huhu.

Terima kasih jua kepada followers baru. Terima kasih sebab sudi follow blog yang tak seberapa ini. Terima kasih banyak-banyak ye.

Terima kasih kepada seorang perempuan ni sebab buat blog pasal diri saya. Terima kasih sebab awak cakap awak cemburukan saya. Terima kasih yang amat. Terasa diri ini famous seperti ratu dunia. Tak sangka, saya ni popular di mata awak ye.

Tapi terima kasih sekali lagi sebab awak dah delete blog tu. Kenapa? Takut eh? Rilek la, saya tak terasa pape pun. Just chill ^^. Tapi LOSER selalu macam tu kan. Mula-mula bagai nak rak mengata kita tapi at last delete jugak. Why? Because you are LOSER !

Dan terima kasih tak terhingga kepada nuffnang sebab sudi bagi saya duit walaupun dah 2 hari tak update. Pelik betol la nuffnang ni, tiap kali saya tak update dia bagi duit tapi bila update tak bagi pulak. Nampak gaya, lepas ni jarang-jarang je la update blog. LOL ! Just kidding :)

Eh tak lupa jugak, terima kasih kepada cik datin sebab tumpangkan saya di rumah beliau semalaman. Dahla menumpang lepas tu saya suruh cik datin belanja saya McD set besar punye. Wakaka. Terima kasih sebab belanja ye cik datin. I lebiu lah !

Oke itu je. Papai ! :D

12 comments:

rara pinkmafia said...

same lah kite.bile tak update bg,kalo update tak bg lak.

Lieyda said...

hehe tau xpe rara

kim heeruul said...

mcm mane nk dpt BE...
gua tak pernah dpt pon..tension...

Mr.Thinker@Ali said...

Face the problems to solve the problems. Itu jaa jalan penyelesaian untuk elakkan diri daripada masalah. Makin lari, makin byk masalah yg dtg. ^^

Taufan Bin Ribut said...

aku x pernah dapat lagi duit nuffnang..kesian tol..


Entri terkini : Sayang,bil air dah tertunggak ni.Bile nak bayar(18sx)
Entri sebelum :eh (amacam pendek tak tajuk entri aku)
Watch my video songs ^_^

cik pulau said...

nak majuk dengan Nuff sebab takernah bagi cik pulau BE.huhu

ain revival said...

sape y buat entry tuh..mmg xpatut lah..sabar ek..~^^,

msredcheesecake said...

Cik lieyda...
Ceria jer mood dia...hheee...

Msred beli angry bird tu 29 hengget jer...byk kedai jual...kena rajin jalqn cari yg murah...

Lieyda said...

kim: dah bg tips dah. hehe

Lieyda said...

msred: ala murahnya. org jumpa yg mahal.

Lieyda said...

ain: entah la.biar kan je la.huhu

Lieyda said...

taufan: sbr.,lme2 dpt la