Saturday, July 23, 2011

OR.Quarter chicken kfc

As Salam ;)

Sekarang ni isu pasal KFC pengotor masih lagi hangat but so sorry, i tak dapat menahan nafsu untuk menikmati ayam KFC. Lebih-lebih lagi the latest set. Memang tiap kali Mcd or KFC release new product, i will try my best to taste them. Wakaka



*drooling*

Haish.. Memang lerr i ni kaki makan ye. Biarpun perut masih lagi full tapi bila nampak benda sedap, perasaan nak makan tu membuak-buak. Yela, tak baik asyik ikut je nafsu makan tu tapi ye la, nak buat macam mana, kalau tak makan nanti rasa tersangkut pulak. Hee~

Baru je lepas makan or quarter chicken tadi. Ala rasa dia sama je pun cuma beza nya tambah blackpepper souce. But the taste still tasty for me. Dah lama tak makan KFC, bila time kerja, terasa KFC itu memanggil dari jauh. Haha

Macam mana nak kurus kalau asyik makan je? Lu pikir la sendiri !

Papai :D



6 comments:

Aku yang Lain. said...

Kali ini released tentang apa pula si KFC itu?

Lieyda said...

ni la :)

kim heeruul said...

bila nk blnje gua..?hahaa

chemay said...

nak kfc!!

apik pehe said...

selalu kan tak ajak apik

ain revival said...

nak makan sebelom puasa nie..hehe