Friday, July 29, 2011

Cinta lagi




Lelaki beruntung jika mendapat cinta PERTAMA seorang wanita dan wanita beruntung jika mendapat cinta TERAKHIR seorang lelaki ♥


p/s : Lelaki.. Tak cukupkah kalau kapel dengan seorang gadis sahaja? T__T

15 comments:

aizamia3 said...

dorang try n error tu..

psstt: ada jugak berlaku sebaliknya cuma jarang kita dengar..

chemay said...

lelaki tak semua baik
:(

pha is said...

ayat tu yg part ke-2 rasanya nk sama kalau ditukarkan mcm ni : seorang wanita beruntung kalau jadi isteri ke-4 seorang lelaki... hehehehe

jom tengok : apa itu darbuka (دربوكة‎) ?

CikPuan Fara said...

assalam sis. sestgh lelaki mmg begitu.. mungkin jugak dia nak jadi yg terbaik *padahal diri sendiri pun bukanlah baik mane pun* ;)

Lieyda said...

aiza:smpai ati diorg buat mcm tu,igt kite ni tunggul kayu ke ape

Lieyda said...

chemay: dan perepuan pun xsemua baik :(

Lieyda said...

pha is: say no to poligami !

Lieyda said...

cik puan : hurm tau xpe. bnci nyeeeee

reenapple said...
This comment has been removed by the author.
kim heeruul said...

actually nak couple bnyk2 pon boleh..
sedang kan lelaki boleh kahwin 4..hehe..peace..v(^.^)

msredcheesecake said...

perempuan mana la yg untung tu? ade ke? hheee

bunbun said...

try n error? tsskkkk.


suka quote nih. hhaha

Lieyda said...

kim: amboi, cinta hanya untuk dipermainkan je ke?

Lieyda said...

bunbun: suka jugak :)

Lieyda said...

msred: msred la kot. heeeee :)