Thursday, July 7, 2011

Eeiii Geram nya !

I thought everything was settled but not yet. Eeeii. Geram tau tak! Gila ke hape perempuan tu. Semalam bukan main lagi mintak maaf, cakap lebih rela hilang that boy rather thank losing me. But bila i check her fesbuk, oo emm geee. Dia MENGATA I!

Ini tak leh dibiarkan ni. Sampai bila entah kau nak berlagak alim eh? Berlagak baik. Betol la. Korang ni kaki pembelit. Dua-dua tak dipercayai. That boy pun sama, kau pun sama. Eh aku tak kisah kau nak ada hubungan ape dengan that boy tu. Aku TAK KISAH !

Yang kau nak burukkan aku tu apa? Dah memang betol lelaki tu tak pernah mengaku kau ni awek dia kan, yang kau nak perasan lebih tu kenapa?? Oo. Kau cakap kau takde perasan kat that boy kan? Habis kenapa kau curi gambar that boy and then letak kat blog kau lepas tu kau cakap ILYSM !

Kenapa? Aku dah tak tahan dah. Sedap-sedap je kau mengutuk aku kan. Tapi aku buat rilek je sebab aku taknak gaduh dengan budak. Budak apa kebenda nya kalau dah umur 20 tahun. Eh bila kau nak matang eh? Boleh tak kau berambus dari hidup aku. Aku tak ganggu pun kau kan. Benci bebenor dah aku kat kau ni.

Ya Allah. Jauhi aku dari perempuan durjana itu. Aku dah tak tahan dah ni. Kaki pembelit. Penipu. Ishh bila aku buat entry ni aku rasa aku pun sama bodoh je dengan kau. Tapi aku tak kisah. Aku nak kau tau yang aku BENCI kau !!

Titik!


Psst: This is not about LOVE. This is about FRIENDSHIP :)

When it hurts to look back, and you're scared to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there

10 comments:

reenapple said...

what happen nie???

Lieyda said...

ada org dengki

kim heeruul said...

dia curi bf lu ke?

Lieyda said...

hahaha tak tak.this is about friendship :)

ain revival said...

wahhh..ni mmg marah nie..

kalau ain dah kenakan dy balik.(sy mmg jahat)

kui3~

sifu im said...

org tua cakap, jgn terlalu membenci..kn bertukar menjadi sayang plak..haha


klu free, jom join g.a aku ngn ila k

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

sabar2.. jangan ikutkan perasaan sangat.. jangan kerani lelaki hilang ketimuran sebagai seorang perempuan... hehehe

apik pehe said...

mek2..sabar tau...
biler nak belanja apik nyer?

Lieyda said...

hehehe sori semua,ni bkn pasal cinta.this is about friendship :)

atyn said...

kasi pang je sama dia..haha