Wednesday, July 20, 2011

Bagai katak di bawah tempurung i think. Hurm

As salam readers :)

Hai hai semua. Wah udah lama tidak ku update blog ye. Rindu banget. Rindu dengan readers sekalian. Err terima kasih kepada yang sudi singgah, follow dan drop komen. Sorry sangat-sangat, tak sempat nak reply semua yang singgah sini disebabkan masalah teknikal. Hee~

Busy sikit sejak kerja ni. Kat sana takde internet connection. Waaa. First day tu rasa nak menjerit je sebab tak dapat online but lama-lama Alhamdulillah, dah dapat biasakan diri. Biasa la for the first time kan, tapi bila tak online, rasa macam orang yang duk dalam gua. Yela, rasa macam ketinggalan sangat.

Kerja? So far so good tapi a bit tired. Owh nooo, bukan a bit tapi memang exhausted. Cuba cakap, kerja ape je tak penat kan. Tapi siyes i cakap, kerja ni memang penat. Nampak mudah tapi ya ampun, penat sangat.

Sepatutnya jadual kerja i start from 8 am - 6 pm but the bos does not keep her promise. Selagi kerja tak siap, selagi tu kitorang tak leh rehat. Kadang-kadang kerja sampai pukul 11 malam. Lepas siap kerja, mandi, solat and then mata pun terus pejam. Tu la rutin kami tiap-tiap hari.

Tapi i suka kerja ni, buat biskut raya. Best. Ehh nanti la i cerita. Penat sangat ni. Nak out kejap.

Papai :)

No comments: