Sunday, June 26, 2011

Yeah i got them. I got them. Yippe!



Saya dah dapat dah. Dah ada dah. Yeay. Yeah. *sambil melompat kegirangan gaya budak-budak tak cukup umur* Yeah yeay. Haha. Apa yang saya dah dapat tu? Nak tau ke? Nak tau ke? Hehe.


Tengok gambar bawah ni :)



Cover netbook and mini cooper. Vroom

Oke,saya sangat teruja sekarang ni ye. Walaupun ada yang mengata saya seperti budak tak cukup umur tapi ada saya  kesah ke? Huahua. Tak kesah langsung. Yang penting saya dah dapat mereka. Tapi ada jugak sad part nya, saya still tak dapat beli lagi si BumbleBee yang hensem tu.

T___T

Akak KFC tu cakap, stok maybe sampai dalam 2 3 hari lagi. Nampak gaya kena tunggu la ye. Walaupun banyak jugak duit yang melayang tadi tapi demi Transformers, sanggup ku buang duit. Kahkah

And then i got cuppies from my mom-in-law to be. Hehe. Bukan dapat sebenarnya tapi i mintak. Eeii tak malunya dia. Kekeke~ Tapi sempat tangkap 1 cupy je sebab my boyfie took one. 

=.="




Cantek tak cantek tak? Rasa sayang je nak makan. Huhu. And the taste is sooo yummy. Tak percaya try la. Hikhikhik

Oke la ye. Papai :)

15 comments:

rara pinkmafia said...

ohhhh ni ke cover netbook tu.nk jugakkkk.

Lieyda said...

a'ah,ade kaler biru untuk netbook.baik pi bli cpt sblm terlambat.hehe

Fariq said...

tu transformer nye kete ke?? tetibe blur lak.. hohoho

.fariza. said...

cantik lar.
baru semalam tengok dlm newspaper.

Lieyda said...

fariq:err xtau la pulak.hehe yg pasti cover tu transformer haha

Lieyda said...

fariza: hehe cantek kan hehe

kotak bulat said...

nmpak sedap plak cupcake tu..er..nnti kb nk satu ye.. :P

Lieyda said...

hehe mmg sedap ;)

chemay said...

sedapnye cupcakeeeee
nyummmm
:)

hamzah ian said...

sedapnya kekk....

Lieyda said...

chemay: ye sdap amat hehe

Lieyda said...

hamzah: ;)

ain revival said...

wahhh..nak mini cooper merah jugak..igt nk kumpul gak..tapi x sempat nak pegy :(

Amni said...

kalau macam tu, saya pon sayang nak makan dear.. comel jerr....

yang menarik,
LAWAK PAGI HARI YANG JIWANG

salwaismail said...

salwa buat GA ajak awak join :)
http://salwaismail.blogspot.com