Sunday, June 12, 2011

Thank you! :)



Hai dearies :)


Sorry semalam tak sempat update blog sebab berjalan sakan. Habes 1 KL saya round semalam. Memang best. Dah la dapat berjumpa dengan Mr. A. Haha. Oke,jangan duk soksek soksek kat belakang oke. Mr. A tu member saya je pun. Dah lama dah kenal. So jangan menghangatkan keadaan ye :D


Siapa yang pergi Low Yatt semalam? Korang pergi tak kat event Angry Birds tu? Apa tu Angry Birds? Ala takkan tak kenal kot? Tu game yang yang semakin popular sekarang ni. Kalau korang pergi semalam, boley la kita berjumpa-jumpa disana. Hehe


Saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak buat member-member yang sudi bawa saya jalan-jalan selama saya berada di UIA. 6 hari saya kat sane, dapat jumpa kawan-kawan baru, korang memang best, Terbaik wok! Terima kasih tak terhingga kepada Datin Wan A. Sorry ye sayang, sebab aku, banyak kerja kau tak siap. Hehe


And sekarang ni saya berada kat rumah auntie saya kat Sri Gombak Permai. Sape yang duk kat area ni boleh la jumpa saya. *wah bajet retisss gituuuuu* Niat di hati nak balik Kelantan hari ni tapi hurm my auntie tak bagi saya balik. Uwaaaa.


Saya ni dah rindu tahap gaban dah kat si chenta hati saya tuh. Hukhuk. Tapi maybe saya kembali semula kot if ada job vacancies in here. Hurm. Oke thats all for today. Owh ye, sangat happy kuciwa bila team Kelantan menang kalah dengan Terengganu semalam.


T___T


Papai peeps :(

2 comments:

Freaky said...

bestnye jalan2 :D

Lieyda said...

freaky:memang laa.sgt2 the best lerr hehe