Wednesday, June 8, 2011

Saya mintak maaf kepada blogger tersebut



Hye, evening peeps


Hari ini mengalami ke-frust-an berdouble sebab first, pagi tadi pergi Wangsa Walk, konon nak tengok Nur Kasih The Movie tu tapi alih-alih, tayangan untuk cerita tu pukul 5.40 petang. Dems. Tadi pergi dalam pukul 11 lebih, ingat boleh la tengok tapi tak dapat pulak.


Lepas tu kitorang pergi cari swim cap, konon-konon nak pergi swim-swim la petang nanti. Dah beli dah swimcap tu tapi tup-up hujan la pulak. Bukan ke itu ke-frust-an berganda? Hukhuk


Oke abaikan T__T


Sebenarnya saya nak mintak maaf kat Anem Ahia sebab berlaku salah paham semalam. Oke, saya yang salah sebab tuduh melulu macam tu. Saya cakap dia tipu sebab takde pun link blog saya kat Exchange link tapi ada je pun.


Tu la, lain kali buat tuduhan melulu lagi. Sorry ye awak. Janganla simpan dalam hati. Huhu. Maafkan saya. Maafkan saya :)

11 comments:

Miss Sukasih said...

so x dpt la nk tgk nur kasih yea..huhu...cian..saye pun x tgk2..dgr org cter jer..huhuhu...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. tabik spring la satu sebab berani mintak maaf secara terbuka.. sebab ade sesetengah blogger yang dah wat salah tapi selamber jerk... :)

Lieyda said...

miss: esokla,jom tgk sme2

taufiq:huhu xla,ble buat slh kna la mengaku kn,ye tak?

hana sudradjat said...

mungkin hujan turun sbb lps tu pelangi nak datang kot. :)

anem ahia said...

alololo sayang...dah3...xpayah nak say sorry ke hape ke ok...xde salah ape2 pon..mungkin semalam awak tak perasan kot...so, bile awak dah tegur, teros kite buat exchange link kat atas..sebelum ni kat sidebar..tu yg x perasan.....saye yg sorry ok...

love ya...

chemay said...

wahhhh mintak maaf terbukaa..
hehe

anem ahia said...

eh lupa..cite nur kasih ok lah..hehe...kite da tengok dah...ending dia best..ingatkan lain yg mati..rupanya lain..suprise!!!!!!!!!!!!!hehe

happy watching ya

Lieyda said...

anem: ala, jeles ni,nk tgk nurkasih jgk.hehe btw, love ya too

chemay:hehe ble buat slh kna la mtk maaf.ye tak?

hana:ye betol :)

misscha said...

sape yg dapat tgk nurkasih..ape ending dia ek... :p

Lieyda said...

ntah.xdpt tgk ag.hehe

atyn said...

gi wangsa walk x roger..klu x ley aku bwk si ama skali gi sana