Friday, June 10, 2011

Sambutan harijadi di UIA :)

Morning peeps


Bila dikira-kira, dah 5 hari saya berada di UIA. Cepatnya masa berlalu ye, tak perasan pulak saya. Hikhik. Best betol duk kat sini. Jumpa kawan-kawan baru yang tersangatlah peramah. Seperti dah kenal lama.


Siyes, saya tak tipu. On my first day here, i went out with one my friend's friend without my friend. Paham ke tak? Tak paham pun lantak pi la ye. Hehe. Diorang sangat concern. Bila member saya tu pergi kelas, diorang la yang melayan saya.


Owh semalam kitorang buat besday party untuk member saya ni. Lets enjoy the pixas oke :)



The party began!


ce teka yang mne besday girl?


cik teep n cik yan


Prema "yun "! Kah3


Besday girl :)

Terharu kemaen si besday girl ni. One day before the party, dia siap cakap kat saya macam ni:

" kalau diorang tak celebrate besday aku, aku nak nanges"

Haha. Hampeh betol. Kitorang celebrate besday dia 2 hari lewat. Ni kira suprise party jugak la. Memori terindah sepanjang di UIA ni :). Eh tapi kan, classified chicken domino's pizza yang paling sedap. Haha

Oke peeps, thats all for today. Papai

And I already miss him T___T





11 comments:

kim heeruul said...

keh keh keh.awat muka tu..

Lieyda said...

he he he. kena calit kek.huk3

jokergurl said...

ziarah dari bloglist jokergurl......
jom try up traffic dengan cara terbaru....hehehehee

http://jokegurl.blogspot.com/2011/06/traffic-mudah-dengan-global-auto-surf.html

RedVixen said...

awww... sweetnyaa!!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

best bile wat bsday party member2 ni kan.. krem salam member yang cun tu ek :)

chemay said...

bestnyeee sambut beday dengan kawan2
:)

HALIM said...

dah tahu sape yang makan paling banyak...

hehehe!

Lieyda said...

red: aww

Lieyda said...

chemay:sgt the best la.hehe

Lieyda said...

halim:sape sape?ce cite eh.jgn kate saya sudaaaaaa haha

Lieyda said...

taufiq: wokeyh haha