Saturday, June 18, 2011

Rezeki hari ini :)

Hello guys :)

Buat ape tu ye? Dah makan ke belum? Hihi. Alhamdulillah. Segala urusan hari ini berjalan dengan lancar. Dan saya jugak dapat rezeki berganda hari ini. Nak tau ape? Hihi.

Tadi shooting untuk video klip kat Hotel Grand Riverview Kota Bharu. Dapat la jugak dua tiga puloh hengget tu. Yela, takde la banyak sangat sebab saya shooting pun for the first time hari ni. So takleh la nak demand-demand sangat kan? Tu pun kira oke la tu orang nak bagi duit. Huhu

Lepas tu, tadi masa menerawang kat lobby hotel tu, tiba-tiba nampak pemain bola Myammar. Mula-mula segan nak bergambar sekali. Almaklumlah, depa tu siapa, kita ni siapa kan tapi last-last saya panggil juga diorang. Heh tak percaya? Hah tengok gambar kat bawah ni.

>.<


Hensem tak yang tinggi tu. Dia pakai jersi no.6 tau.


Hensem nya . Aww aww

And then. masa saya tengah lepak lepak tu, ternampak la pulak segerombolan harimau malaya turun untuk menikmati makan petang. OO EMM GEEE. Nak pengsan. Diorang ni tersangatlah hensem i tell youu. Mau luruh jantung tengok depa nih. Haha.



Kemain sengeh ye :)

Saya sempat bergambar dengan Shahrul Idlan Talaha je. Yang lain tu segan pulak nak bergambar. Huhu. Tadi ternampak si kembar Aidil. Alamak. Hensem nyaaaa. Tapi i shy-shy cat pulak nak mintak bergambar. Takpe lah. Ni pun dah kira rezeki la kan. Huhu

Owh by the way, Malaysia vs Myammar menang 2-0 tadi. Bangga woo. Main kat Kelantan pulak tu. Ni mesti berkat bergambar tadi ni kan. Wakaka

Oke la ye. Papai :)






10 comments:

Freaky said...

wah bergambar sakan :D

Lieyda said...

biasala.hobi. hehe

Anonymous said...

malaysia 2 dohhh...btw, sek myammar tu mu kato semak?? xlawee hahha

Lieyda said...

weh semak apo.haha

Khairul Asyraf said...

eh , u shooting apa cik kak ? artisss sgt . HAHAHA

Lieyda said...

mmg ah haha. shooting video klip lerr. aduii

Khairul Asyraf said...

video klip gpo ? MUNDUK mu , MUNDUK ku jua ? HAHAHAHA

ain revival said...

waaaaaaaaaaaa!! jelesnya...bcita2 nak amik gmbar ng malaysia pnya player jugak T.T

shoot ape nih?? wahhh..RETISSS!

Lieyda said...

ain: shoot video klip nyanyi. hehe

Lieyda said...

khai: video nyanyi,jd model meta. haha. heh, itu munduk mu sajo.ku bkn ore munduk,. haha