Thursday, June 2, 2011

Random talks =.="



Assalam peeps


Saya tak tahu nak update pasal ape ni sebab memang betol-betol takde idea sekarang ni. Kalau nak cerita pasal si chenta hati tu memang banyak la kisahnya tapi nanti korang jemu pulak baca kisah chenta je memanjang. Ye tak? Huhu


Tapi sambil-sambil takde idea pun, jari-jemari ku yang halus kasar ni still menaip. Hekhek. Macam mana korang dapat idea untuk buat sesuatu entry ye? Ye saya tau, dengan blogwalking dari blog ke blog memang kita akan dapat idea untuk update entry tapi nanti orang cakap kita tiru idea dia pulak. Haha


Tak kesah la, janji jangan terus copy paste. Ye tak? Kalau copy paste pun kena bagi credits kat blog tersebut. Err tapi kan, korang tak bosan ke baca blog saya ni? Yela, bukan nya ada cerita panas pun kat blog ni. Tak glamer pulak tu. Huehuehue


Eh sekarang ni orang tengah kecoh pasal seorang budak yang mengaku dah takde dara. Umur baru je 14tahun.  Patutla dia mengaku pun, pakwe dia comel, dia tak. wakaka.Karang ada jugak yang g report polis sebab kes ni underage. Walaupun buat rela sama rela tapi dikira merogol sebab underage. Bodoh betol!Haish. Pengakuan berani mati betol la. Nak link? Cari lah sendiri ye. Malas nak tempek kat blog ni. Haha


Oke la ye. Papai :)

14 comments:

ArELeEz said...

idea dtg xkira masa. selalunya spontaneous. tp, klu gi jln2/makan2/vacation, mmg banyak la idea sbb banyak gambar nak dijaja. he3..

msredcheesecake said...

KESIAN KAT BUDAK TU...TAK RETI BERFIKIR LAGI DAH BUAT BENDA PELIK2...DOAKANLAH DIA CEPAT SEDAR...

Lieyda said...

areleez: haha yeke? ni pun xpontan je,terlalu byk nk cerita kt sni sbnanye.hehe

msred:tu la pasal.baru form 2 kak

fRaMe+LenSeS said...

mengucap panjang Nadh baca cerita tu. jumpa semalam masa dok BW. shian dia kamu.. kan? sebab dia pandang menda tu setakat "dara" tapi tak tgk menyeluruh, Nadh mendoakan dia akan sedar.. n bertaubat. T.T sedih..

Lieyda said...

a'ahla nadh.mcmne la dia leh terfikir nk publish sume tu ye

chemay said...

budak tuh dah lama tak ada dara..
entry yg dia mengaku tak ada dara tuh.
taun lepas tak silap.
macam2 budak zaman skarang nie
-.-

Lieyda said...

haih macam2

jokergurl said...

mcm2 ada kan..............from bloglist jokergurl

Naddia said...

pakwe die comel?? cam tak je..hehe (jahatnye diri ku)

alaa..budak2 skrg nie kan..hish! ase nk piap je! tahu piap? ase nk pukol!

rara pinkmafia said...

benci akk baca statement budak tu.

Lieyda said...

joker.; hurm 2 la kan.

Naddia; tak ke? Haha

rara;tau xpe.menyampah

kim heeruul said...

tapi kalo ramai2 buat entry yang same bosan gak..hehe

HALIM said...

tetiba je femes budak tu...

^_^

Lieyda said...

kim; a'ah mmg bosan sb kebanyakan nya rmai dah tau. Haha

halim; ala klu takat pemes ngn bnda xelok,xde ape yg boleh dibanggakan ;)