Saturday, June 25, 2011

Pelik dengan orang yang buat event kat fesbuk semata-mata nak promote diri!

As salam semua :)

Hai, kemain panjang tajuk untuk entry kali ni ye. Haha. Bukan ape, tak tahu nak letak tajuk apa. Tu pun main hentam je. Ada rasa pelik sikit dengan ayat diatas tapi tolongla abaikan nya ye. Haha

Ni haaa nak cakap. Pelik betol la dengan orang sekarang. Yela. suka sangat promote diri sendiri. Kok ye pun nak promote, mintak la tolong member promote through blogs or their facebook or whatever la kan tapi tak perlu la nak promote through EVENT kat fesbuk tu.

Err korang paham tak maksud saya disini? Alaa tak paham ke? Takkan korang tak pernah kena kot? Contohnya macam ni la ye. Si polan ni buat event kat fesbuk dengan niat untuk kita like page yang dia masuk bertanding tu. Contohnya masuk contest siapa paling buruk chomel. Euww!

For more details, tengok pic kat bawah ni.


Hampeh =.="

Dah la ejaan nya buat orang menyampah. Ada ke patut eja saya jadi saia.? Tak patut tak patut. Ni sah-sah budak-budak yang baru nak up ni. Kalau ye pun nak berusaha, tak payah la guna event kat fesbuk tu kan. Banyak lagi cara lain. Mintak je tolong member, kan senang.

Mintak tolong saya pun boleh. Boleh je suruh saya promote dalam blog ni. Takpe. Saya tak kisah. Tapi dah korang tak mintak tolong, tak kan la saya pulak terhegeh-hegeh nak tolong promote kan. Hikhik.

Haish. Maaf la bagi yang terasa tu. Tapi kalau tak buat tak terasa kan? Hehe :0

Oke la ye, papai :)

10 comments:

jack said...

yeah. they are so shameless i think

shalina samsudin said...

pelik kan.baru jugak kena..leceh..hehe

lanvaldear90 said...

setuju ngan entry lieyda kali nie...wat menyemak jer bnde tu...

QaRr JaliL said...

trend skrg..dulu mne ade mcm ni.:)

Lieyda said...

shalina; a'ah.pelik sgt.terkena jgk ke? Huhu

siti; tau xpe,buat semak je.

Qar; org skg makin moden kn.dulu xmoden haha

.fariza. said...

betul.
rasa macam nk lempang laju2 je.
buat nyemak noti kita je kan.

Haru Biru said...

meluat gle aku.. menyemak gile... rasa nak sepak2 je.. ngeee..

Raden said...

alaaa..br nk suh like gambo! haha

ain revival said...

memang menyampah pun..kdg2 ain block jep org slalu invite event plik2..geram!

apik pehe said...

hahaha..bertimbun2 datang kat message apik