Friday, June 24, 2011

Dah dapat kerja. Yeay!

Assalam and good morning alls


Awalnya saya update entry hari ini ye. Semalam malas nak update, bukan tak sempat tapi entah, sifat malas tu makin menebal sehari dua ni. Oke abaikan semua tu ye


Semalam saya pergi cari kerja dengan ex-schoolmate saya. Habis satu pasir mas kami round. Dah la tengah-tengah panas macam tu, macam nak give up. Macam taknak dah pergi cari kerja. Cari punya cari tak jumpa. Semua nak pekerja tetap. Kalau yang part-timer diorang nak nanti musim raya nanti. Hurm susah betol.


But finally, we got a job. Alhamdulillah. Kerja kat kedai barangan plastik je pun. Gaji? Toksah cakap la. Murah gilerrr. Memang murah tapi lepas la untuk bayar saman RM300 tu kan. Huhu. Yang penting ada kerja.

Mini Bucket - Transformers


Saya dapat keje dpn kfc tau. Wee~


Well semalam nak dijadikan cerita, dua orang belanja saya makan KFC. Haha. Gembira tak terkata.Tapi rasa nak pergi beli KFC lagi la hari ni, yang mini bucket combo tu. Dapat free cover lappy transformer tau. Saya memang minat transformer. Anda bagaimana? Hikhik


Lepas tu nak beli yang chicky meal tu, dapat free bumblebee and his friends. Lepas tu beli mini cooper. Ala RM5 je pun. Oke ini dah masuk cerita lain. Dah macam promoter KFC la pulak. Haish


=.="


Oke la ye. Papai :)


“Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts”

10 comments:

Haru Biru said...

nti dapat gaji pertama leh la blanja.. ngeee

Lieyda said...

boley boley hahaha

Lissa said...

aisey.lapa plak nampak set kfc ni:P:P

Haru Biru said...

janji mesti di tuntuut.. hahaha

Lieyda said...

haru: err xjadi la ye.kensel kensel haha

Lieyda said...

lisa:jom g kepsi jom

syrupmasin said...

perghh..sampai 2 org belanje kfc?? untunglah..keje dpt kfc pon dpt :D

Lieyda said...

a;ah.rzki terlebey pulak semalam.dah la dapat kerja dpn kfc. hikhik

msredcheesecake said...

cik lieyda,
kepsi? jeles...full stop.

Lieyda said...

msred; alolo jom g mkn sme2.msred blnje oke? Hehe