Monday, June 20, 2011

Banyaknya masalah. Hurm

As salam semua :)

I am on moody mode right now. Adeh. Banyak sungguh masalah sejak dua menjak ni. Terutama masalah berkaitan DUIT. Yela, sejak menjadi penganggur terhormat ni, duit memang selalu je jadi masalah. Takkan la tiap kali nak hang out, nak kena mintak duit kat parents. Kesian diorang kan. Huhu

Walau macam mana pun, saya tetap mintak duit. Kalau tak, nak mintak dengan siapa lagi? Hasbeng? Eh belum kawen laaa. Single but not available, i am emotionally taken by the way. Haha.

Owh ye, sekali lagi saya dapat "surat chenta" daripada bapak polisi. Waduh waduh, ini kali ketiga saya dapat surat saman speed track. Pandu lebih had laju katanya. Habes melayang RM300 eh ke berapa eh sebab my parents yang bayar.

Lepas ni dah tak mau pandu laju dah. Sumpah T__T

So, saya rasa bersalah yang amat sangat. By hook or by crook, saya tetap kena cari keje. Kesian my mom and my dad. Cukupla diorang bagi duit poket tiap kali nak keluar, ni nak kena bayar saman untuk saya pulak. Terasa berdosa nya sebab selalu menyusahkan diorang.

And then, maybe saya takkan update story-morry untuk dua tiga hari ni. Entah la, terlalu banyak masalah yang takleh diceritakan disini. Tapi tak tahu la, kalau esok lusa mood saya dah oke, saya akan terus update. So stay tuned !

Till meet again. Papai :)


Happy outside does not mean happy inside *SIGH*

9 comments:

syrupmasin said...

semoge dpt kerje..ohh jd penanam anggur la best..haha :D

cik aisha said...

susahnye nk dpt keje skang ni...wah st pnye saman mesti drift ni..hehee

Lieyda said...

syrup: best mmg best tp duit 1sen pun xdpt haha

Lieyda said...

cik aisha: huhu agkla. kui3

chemay said...

lepas nie jangan bawak kete laju2 dear.
:)

Lieyda said...

huhu i wont :)

kotak bulat said...

kene saman? waduh..siannya.. kb pun pnh kene saman.. xpakai helmet.. 300 lak tu

Lieyda said...

eh xpakai helmet kna rm300? mahal siottttt haha

Haru Biru said...

anggur pon laku ape.. hehehe... good luck... semoga dapat kerja :)