Friday, June 3, 2011

Arghh. Apesal la kau ni bangang sangat hah!!



Arghhhhh. *tiba-tiba memekik melolong macam tarzan* benci benci. Aku benci tau tak.! Kau ni selalu je menyusahkan kau. Geram betol la. Kau tau tak yang aku ni dah benci yang amat sangat kat kau. Tapi kalau kau takde, lagi lah menyusahkan.


Haish macam mana ni?? Dah naik sewel dah aku pikirkan pasal kau ni. Tolongla jangan buat hal lagi. Tolong la. Tolong la. Aku merayu bersungguh-sungguh ni. *sambil melutut nanges teresak-esak* Kau tak kasihankan aku ke hah?


>.<


Opss. Jangan salah paham ye sayang-sayang sekalian. Cerita ini tiada kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia. Cerita hanyalah berkisarkan lappy saya yang hudus ini. Benci betol la. Sedang asyik blogwalking, baca entry orang, pergi skodeng wall orang tiba-tiba je lappy died. Died oke. Died!





Karang aku madukan kau baru tau!
*google*


Apa la masalah dengan lappy ni. Sejak last format hari tu, lappy ni asyik mampus je. Nak online pun tak senang tau! Benci betol. Tak ke bangang macam tu. Tanya kedai, kedai cakap takde masalah pape, orang kedai tu cakap kena guna kipas lappy je. 


Masalahnya kalau guna cooler pun, lappy ni akan mampus jugak. So apa masalah sebenarnya hah? Nak buang sayang, lagipun poket tengah kering ni maaa. Haish. Kalau aku buang, memang akan buat hidup aku lagi susah. Arghh. Ngade-ngade lah kau ni. Huh!


Sekian terima kasih

11 comments:

Freaky said...

kalau terus mampus, maknanya overheating, kene cari cooler yang betol2... tapi kalau sebelum mampus tu ada keluar skrin biru ( Blue Skrin) , tu masalah sistem operasi..

Masalah Rumah Tangga

kim heeruul said...

kan hang dah format..maybe dia dah lupa ingatan kot..haha..

Lieyda said...

freaky: oo yeke? tp lappy ni memang dah lame pun sb tu buat mslh kot.huhu

kim: a'ah agakla ka.so ptt x aku anta dia ke tanjung rambutan? kah3

suha said...

campak dlm lombong je lalala (^_^)

Lieyda said...

suha; memang ptt kna campak dlm lombong pun.ni dah mapus utk kali ke3 dah ni. Haish

Srikandi Cinta said...

Huh lappy pdm memang menguji kesabaran kan kan :)
Stay cool bersama sy la!
hehe

Naddia said...

ok. mase utk beli lappy baru!

Lieyda said...

sis naddia; nggak ada fulus nya bha

srikandi; haha tu la pasal. Sabor je la. Huk3

アヌム ちゃん said...

bateri kot??

cik azeya said...

beli je baru. hihi

Lieyda said...

アヌム ちゃん : bateri mmg da lme xpkai. hehe

cik azeya: xde fulus maaa hukhuk