Thursday, June 9, 2011

Akhirnya impian terlaksana. Whoa!


Hye peeps.

Nur Kasih The Movie


Gembira tak terkata youu. Akhirnya boleh jugak i menonton Nur Kasih The Movie (NKTM). Haha. Betapa eksaitednya i tadi. Haha. 

Walaupun lambat i menontonnya tapi takpe la, sekurang-sekurangya beban yang terpikul dalam hati ni dah berkurangan. Kahkahkah. Sampai macam tu sekali. 


sweetnya dia

Dah hampir sebulan tayangan NKTM ditayangkan tapi tadi still penuh panggung kecuali 4 baris dari hadapan. Biasala kan, sape je nak tengok dekat dengan skrin.


"Selagi abg masih ada, abg akan sentiasa berada disisi Nur"

But i tell you guys, memang berbaloi la tengok cerita tu. Setiap part i menanges. Hukhuk. Sedih amat. Oke la ye, lepas ni nak tunaikan impian kedua pulak.

Kemana? Ke ICT laaaaa. Jom kita tengok lampu cantek sama-sama :)

7 comments:

Freaky said...

ish masih x berkesempatan nak tgk.. adoiyaii

Lieyda said...

hehe,tgkla ye

TYNTHA LANA said...

sedeyh sgt ke lieyda?hehe, bgi lana okla..xda sedih sgt.. citer tak suspen mana,hehe. pndpt sndiri je nih,hehe

Hanis Atikah said...

hehehe dah tgk.. tp semo nyer part sedih.. mana part gembira?? akhirnya agak x faham la..huhu.. tp mmg best cter nie..

Lieyda said...

tyntha: sgt2 sedih.asek nanges je.woo~ woo~

hanis:erk npe xphm lak? ce cite

RedVixen said...

sedih ke... adeehh... ni yang lemah ni...

Lieyda said...

agak r.huhu