Monday, May 16, 2011

Nak Join Bloglist Yaya Azura

 Yeah yeah. Join lagi segmen. Haha. Boring dowh. Tak tahu nak buat apa. So tadi masa berblogwalking terjumpa link ni nak join bloglist yaya azura. So apa lagi. Mesti la nak join, lagipun sekarang ni takde idea untuk update blog.


Buang masa? Heh tak la. Kalau join segmen ni boley tambah kenalan. Ye tak kak Yaya? Huhu. Oke kak Yaya cakap tak perlu tepek banner and tak perlu tag siapa-siapa. Tapi kalau korang rajin, korang tag la member-member korang. Haha.


Of course la saya nak jadi kakak Wafiq kak Yaya oi. Takkan nak jadi abang lak. Tak kuasa nyah nak melayan pertanyaan orang ramai nanti. Hekhekhek. Ni kak Yaya ada tinggal pesan. Baca la ye :)


nota di kaki : nanti bila dah berada dalam list sentiasa la update blog supaya sentiasa berada di atas .. sebab yaya akan show only five new entries sahaja ..

2 comments:

YAYA AZURA said...

hai kakak wafiq.. tq join ye...

Lieyda said...

haha.no biggie kak yaya :)