Sunday, May 15, 2011

McDonald owh McDonald!

Hye dearies sekalian.


Watpe tu? Dah makan belum? Ehh belum? Cepat gi makan, karang masuk angin pulak :) *monolog dalaman. Haha*. Eh korang nak tau tak, berat saya makin bertambah. This means i am getting fat. Haha. Badanku sungguh kaya dengan lemak sekarang. Siapa mau cakap je, nanti saya bagi free je. Hukhukhuk


Demss =.=' 


Well sebenarnya tak nak wat entry panjang pun. Just nak cakap, saya gi makan McD 2 days in a row? That means thats means. Yeah. Totally true. I make my body just getting bigger on purpose. Kahkahkah. Hadoii la. Bila la kegilaan terhadap MacD ni akan berakhir? Bila? Bila?



Takmo jadi macam dia nih!


Walaupun duit dalam poket ada 2 3 kupang, tetapi tetap aje ku menggagahkan diri melangkah ke dalam McD punya restaurant. Semalam lepas pergi jeram linang, main air dan mandi-manda sepuas hati terus singgah McD, konon-konon nak isi perut la. Lepas tu malam tu, jumpa si chenta hati, dia belanja roti canai. Makan lagi.! Semua makanan yang saya suka kaya kalori dan lemak!


Lepas tu hari ni, si chenta hati ajak pergi lunch at McD lagi. Hadoi. Makin parah. Lepas tu balik makan nasik pulak. Kuangkuang. Memang jap lagi my body will looks like a HOT-air-balloon. Yang penting ada perkataan HOT oke. Yang lain suku kira.


Oke tu aje. Bye =.=' 


*jangan lupa doakan saya kurus ye*

No comments: