Sunday, May 15, 2011

Malaysian's Next Top Female Blogger 2011



Yeah. Join segmen lagi. Kui3. Meh join same-same. Click here! :)

1) Tell us about your blog in 70 words or less.

- Err.  I did blog since october last year. Blog ni baru berusia 8 bulan dan 6 hari. Erm start serious berblog tahun ni la. Dulu saja-saja je buat blog. Yela, orang lain ada, kita pun nak jugak la. *wink*  Sekarang daily update selagi termampu. This blog is everything to me :)

2) What is your personal style?

- Personal style eh? Ala. I am not a stylo person. Tak up-to-date about fashion ni sebab saya jenis sempoi orangnya. Asal selesa saya pakai la. Jeans and T-shirts just suit me well. It is comfortable either. Takde accesories. Cuma if i pakai baju kurung then i will wear bracelet ;)

3) A picture of you in one of your favorite outfits:


The ugly me. Haha

4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?

- Haha. Hadoi. Susahnya soalan. Of course, definitely yes. Tanya lagi. Haha. Sebabnya saya tak cukup layak untuk jadi Malaysia next top model. Haha. Tak layak sebab saya tak cantek. *sobbing* So bagi la chance untuk saya jadi Next Malaysian's Top Female Blogger ye? 

5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 

-I love to read 'Life with Sandra because i like his cool writing, his unique drawing and his design for sure. Semua lain dari yang lain. Sangat unique kan? Whats most important is, Sandra Azwan is a humble person. Dia layan je semua orang. Sangat sweet!

P/S: Oke done! Hari tu dah join segmen a new header for ur lovely blog tapi tak menang pun. Hukhuk. So kali ni harap dapat la even though the consolation prizes :). Haha.





1 comment:

SANDRA AZWAN said...

Salam......terima kasih Cik Lieyda....hari tu Join special blog promo yer....takpe, a least u try......good luck!;-)