Monday, May 23, 2011

Kafir laknatullah!!



Astaghfirullahal'azim..


Ya Allah. Memang nak marah gila. Tadi bila buka blog cikgu muzik terbaca entry yang dibuat berkenanaan sebuah blog yang menghina agama islam. Ya Allah sadis gila kowt blog tuh.


Tak percaya? Cuba korang buka dan baca BLOG SIAL ni.. Kitorang sebagai orang islam tak pernah mahu menjatuhkan agama lain. Tapi si kafir laknatullah ni mencuba sedaya upaya untuk menjatuhkan agama islam.


Ni ada sedikit gambar. Korang judge la sendiri!






Amacam.? Tak percaya lagi ke? Ayuh umat islam semua, kita bersatu dan berusaha melakukan sesuatu agar blog tersebut dihentikan. Ya Allah. Kalau korang tak rasa apa-apa lagi tu, tak la aku nak cakap apa.

P/S: Aku pun menangis. Hurm. Selamatkan agama suci ini Ya Allah.

13 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

langsung cik siti tak paham apa yang dia tulis...sebab ayat dia bercampur aduk....sesungguhnya ayat2 yang mcm ni kalau masuk debat dengan umat Islam, confirm kalah.......gambar2 semuanya edit....ayat2 semua tunggang langgang....kita sbg umat Islam hanya mampu berdoa supaya dia dapat hidayah n petunjuk....

azimahrazak said...

giler ah! semoga Allah memberikan hidayah kepadanya.

RedVixen said...

astagfirullah....
sapa dia ni? apa yg dia dendam sangat dengan kita ha?

Naddia said...

ni lah namenye reverse psychology.. die memang nk kite sebarkan gambar nie..wat dunno sudey..bia die syok sndri

Lieyda said...

cik siti: tu la pasal.agaknya ms buat entry tu minah tu mabuk kot

zimah:moga2 la deh.hurm

Lieyda said...

red: ntahla.dia jeles la kot sb umat islam makin bertambah

naddia:a'ah,betol jgk kn.huhu

Fadzmie Mohamad said...

Ramai-ramai buat report kat SKMM. InsyaAllah, mesti kena tindakan punya kalau dah perangai macam ni.

Lieyda said...

err mcm mne nk wt report tu?

Cik Cempaka said...

berani giler wt camni..

msredcheesecake said...

cik lieyda,

muga tuhan tulung bagi lampu terang benderang kat kafir lahanat tu...

ArELeEz said...

ape ke bangap sgt si kafir tuh?! macam dah xde keje len dah! kang kalau kene bom kang, kata kita terrorist plak. sape yg terrorist sebenor2nya? huh!

Lieyda said...

alls: jom kita sma2 report kt suruhanjaya komunikasi :)

ツ mIsS NaDEa ツ said...

melampau arr die 2 !!!
grrrr~~~