Monday, May 30, 2011

Juvana



Siapa kat sini tengok Juvana angkat tangan macam saya *buat gaya usop wilcha* Haha. Best kan cite Juvana. Memang betol-betol a real life story. And now i am watching Juvana.


Cite tu banyak pengajarannya. Tak seperti cite yang lain contohnya Asmara. Hampeh je cite tu. Bukan apa, saya tak minat la Shah Jaszle whathisname tu.. Banyak kontroversi dari baik nya. Baru-baru ni keluar pulak video lagu dia dengan penyanyi cina tu. MasyaAllah. Lebih dari mat saleh pulak. Haish


Opss sori. Termengumpat pulak. Ahaks. Oke berbalik kepada cite Juvana tu, saya paling suka watak Daim dan Botak. Rasa macam cite tu betol-betol hidup. Memang cite Khabir Bakhtiar best-best kan? I adore him oke.


Kesian Daim, asyik kena buli je. Tapi Botak pun kesian jugak kan. Baru tau sebab ape dia jadi jahat macam tu. Hurm. Memang ada pun kisah macam tu kan. Kena dera dengan mak bapak. Haish nasib baik my parents baik walaupun garang. Memang selalu je kena rotan kalau buat salah tapi tak pernah la dera sampai jadi mental down. Huhu


Papai

P/S: Tadi bro ben wished Happy besday kat fesbuk. Omaigodd pengsan!

9 comments:

EYFAalias said...

botak tu apa nama dia eh ? huhuhu

chemay said...

tak penah tgk cerita tuh..
tp bunyi nye cam best jee..
berazam nak tgk la lepas nie..
heee
:)

Lieyda said...

efa: ntah,xtahu lak.tp hensem kan? kiki

chemay: ala ruginya,npe xtgk.tgk la ye. huhu

rj Etika said...

wahh..kite pulak suke dengan kawan si Daim tu. adeh..tak ingat plak name die tibe tibe. hahaha.
die tu klaka.
Asmara tu boleh pegi jahanam la dengan video die tu. baik layan Zahiril. =)

Lieyda said...

rj etika: haha pergi jahanam ye ngn asmara. haha

RedVixen said...

aku tengok! minggu depan ada watak baru fimie! x sabar nak tengok!

kim heeruul said...

gua skrg tak dapat tgk tv..
koje..sadis..=(

Lieyda said...

red: yeay. nt kita sme2 tgk ye. haha

kim: haha alahai ciannye dia. hehe

EYFAalias said...

handsome! tapi botak tu eyfa punya k. ahhahaa