Sunday, May 29, 2011

Jom blogwalking :)

Hye kawan-kawan


Rindu kita tak? Rindu tak? Rindu tak? Ala tak rindu ye. Sampai hati. Hukhuk. Eh apesal la entry gedik gila ni. Haha. Dushh. Bagi penumbuk sebijik. Nah ambik kau. Gedik lagi. Huehuehue. Dah beberapa hari daku tak update blog ye.


Bukan malas. Tapi sekarang ni asyik malas je buka lappy. Kalau on lappy mesti nak main game punya. Eh korang korang, tolong la jadi neighbour saya kat FrontierVille tu ye. *sempat lagi pomot* Kahkah.


Ehh berbalik kepada tajuk asal, jom blogwalking sama-sama. Haha. Tapi kejap lagi saya nak keluar, member masa sekolah rendah kawen. Dems. Jeles doe. Apa-apa pun selamat berbahagia la kepada member saya tu ye. Moga-moga kekal hendak nya. Amin.


Psstt. Esok besday saya. Jangan lupa tauuuuuuuuu! Huehuehue. Motif? Takde motif. ~lalalala~ Eh korang,tolongla like fanpage saya tu. Takde sape pun like. Sedih maaa :(


Farah is my 300th friends. Jom visit dia jom. Comel budak Farah. Tak caye? Singgahla kat blog dia. Bytheway, thank you Farah :)

13 comments:

harrazdani said...

BW sini....happy besday;-)

apik pehe said...

huhuhu...
bizi dio nga game...

aper2 pon..selamat hari lahir deh..biarpon awal sikit..hehehe

Lieyda said...

har: ye jap ag saya singgah blog awk ye :)

apik: haha meme bizi. tq.marem wish doh.kui3

chemay said...

singgah sni jugak laaa
:)

suha said...

jom blogwalking belog cik suha (^_^)

msredcheesecake said...

cik lieyda,
msred da lama tak balik frontierVille...mesti da semak, byk ula...hheeee

Lieyda said...

chemay: hehe thanks dear :)

suha: oriteee

misred: mne fesbuk misred? nk add.hehe

M Fizan said...

heee comel2..nk g bw sna nie..jeng jeng jeng

Lieyda said...

m fizan:haha kan kan? hehe

Farah said...

hepi birthday kakak :)

アヌム ちゃん said...

jom2 bw same2~~~ aa esok besdey eh..nak wish awal2 boleh?heee :D
happy besdeyyy :)

kim heeruul said...

haha..gua tak men la game tu..keh keh keh

Lieyda said...

farah: tq dik :)

アヌム ちゃん :haha tq dear :)

kim: ala main laaa haha