Friday, May 27, 2011

Haha. Menunggu detik menjadi besday girl. Wakaka



Haha. Sukanya sukanya. Haha. Lagi beberapa hari nak genap umur 12 21 tahun. Errr. Takde la tua mana kan? Haha. Argh abaikan semua tu. Yang penting jadi besday girl ni sangat best.


Best sebab apa tu? Mesti la sebab dapat banyak hadiah. Lebih-lebih lagi dari parents. Itu yang paling best. Haha. Oke sebenarnya saya just nak tulis wishlist untuk besday saya je. Nak tau?


Lets cekidaut yaww





Alolo comelnya dia. Aww

Kenal tak tu apa sayang-sayang sekalian? Ye. Itu sebuah myvi merah yang tersangatlah comel. Alolo comel kan? Suka suka. Dah lama mengidam kereta ni. Hari tu dah mintak tapi my parents taknak bagi. *SOBBING* Haha .

Memang ni je yang saya nak untuk besday saya. Haa apa kata, blogger-blogger sekalian kumpul duit ramai-ramai dan belikan kereta ni untuk saya. *Muka mintak penampar* Haha. Oke tu je la wishlist saya.

Sape-sape nak bagi hadiah lain sebagai sidekick pun boley. Takpe, saya tak memilih. Apa yang orang bagi saya ambik je.Yang penting ikhlas. Hikhik. 

Oke la ye. Buhbye peeps :)

P/S: Besday saya 30hb ni tau, so harap kereta tu sampai tepat masanya *wink*

18 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

heppy besday yerk makcik.... ade kepatot mintak keta jerk.. mintak la kapal terbang ke ape ke kan.. senang siket nak bg pelempang... hahaha.. besday aku 3 jun ni :)

Lieyda said...

amboi sdap ye pgl org makcik.haha. nk mintak airport je tp tkut over sgt la pulak kan. haha

oh ye? nt celeb sme2 jom :)

msredcheesecake said...

CIK LIEYDA,
MSRED BAGI KEPSI JE DA LA...JGN NAK LEBEH2...HHEEE...KALAU NAK GAK KETE, MSRED CARIK KAN YG REPLIKA JE OK?TAK OK?TANAK SUDAH....HHHAAA

ツ mIsS NaDEa ツ said...

hepy birthday kak ^^
smoge pnjng umo & dimurahkn rezeki ^^

Lieyda said...

missred: mau mau. saya suka kepsi. yummy!

miss nadea: hehe tq dik tp bkn ari ni besday akak .hee

cik ziqa said...

nk wish jugak laa...

hepi bufday ya sis ! sweet21..
same month la bufday kita :)

may ALLAH bless u olways ya.hope, impian nk dpt kete tu tercapai...

gudluck dlm pe jua sis buat :)

Lieyda said...

ziqa: huhu terharu. tengs dear :)

apik pehe said...

hehehe..kereta tu hadiahnyer..

A.s.t.i.n.a said...

darling dijemput hadir seantero blog ke kuching 11 Jun... sila klik attend walaupun tidak attending... harhar..


http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=212267882139695

Khuzrin Kamarudin said...

21? hahahaa... sebaya..

Allah selamatkan kamu...~~lagu P. Ramlee

HonEyBuNNy said...

happy birthday...

nak hadiah macam tu jugak...huwawwawaw..

lambat lagi birthday ila..bulan 12...ehhe

Lieyda said...

apik: hehehe

sis as: heyy kemana sis menghilang :(

khuzrin:aha yeke? nt sy wish utk kamu pulak.tq ye :)

honey: hehe mintakla ngn mak :)

rj Etika said...

wahh...gile hadiah besday nak mevi. hahah.
btw, happy birthday girl. :)

apik pehe said...

nanti boleh la bawak apik jalan2 kt kbmall ek..

~kuyam~ said...

hepi birthday jgk my friend..1st time visit here,tp nk wish jgk...sy dpt viva for my 21st birthday..doa byk2,mana tau t ur parent bg myvi idaman awk jgk nnti =)

Lieyda said...

rj etika: gila kan? kuang3.tq dear :)

apik: bulih,ai ni pun bulih.kancil ado ni.huk3

kuyam:haha wah bestnya,dpt viva. tq :)

b@by ph@t said...

ha'ah comel sgt..kita pun klo bleh nk myvi as bday gift tp cm mlmpau2 la plak T-T

Lieyda said...

baby: haha memang melampau pun. haha