Tuesday, May 24, 2011

Free McChicken Burger to everyone!





Yeah. McDonald memang baik hati. Sekali lagi dia mau bagi kita burger free. Minggu lepas dah bagi and minggu ni ada pulak. Sangat bertuah. Hikhik. Teruja sebenarnya ni sebab minggu lepas tak sempat pergi mcd. Hukhuk

Esok mahu makan mcd bersama si chenta hati. Jumpa anda disana. Disanaaa :)


Owh ye lupa pulak, kalau nak kupon tu just print out Here. McDonald.


Err kalau ada siapa-siap yang tak suka entry ni saya mintak maaf ye. Saya hanya mau makan free je. Huhu. Selamat menjamu selera people!

K la. buh-byeee

7 comments:

msredcheesecake said...

Cik lieyda,
Msred antu mek d...nak join bule?...

schaze zainn said...

wahhh. siap print kaler gitu.
i kat opis, pakai black n white je..hihi ;p (pakai properties company je)

Lieyda said...

msred:bole bole tapi kna mai klntan dulu.hehe

schaze:hehe print kat umah,free je.hehe

apik pehe said...

hahaha..untuk apik?

ArELeEz said...

done! tq for sharin'!

akid said...

arghhh terus lapar tengok burger tu!!

Lieyda said...

apik: abih dohla,gwe ore mkn.haha

areleez: no biggie dear

akid: haha tau xpe