Sunday, May 8, 2011

Free Header by Kei Seichi



Hye all, kali ni saya nak join segmen yang dianjurkan oleh Kei Seichi. Dia nak buat free header untuk kita. Siapa yang tak mahu kan. So jom kita pakat join segmen ni. :) Klik Sini oke.

Size: 850 x 350. ( Nak kecik sikit boley tak sebab tak tahu size ape yang sesuai)

Background colour: Transparent

 Ayat yang nak diletak: Cacamerbau :)

Font.: tak tahu. Ape-ape je la. yg penting comel. Ahaks

Gambar:

           (nak both boley tak? letak kiri kanan ea bang) hehe

contact: butterfly_em0@yahoo.com

Lain-lain : It's hard to tell your mind to stop loving someone if your heart still does. (nak letak ayat ni bwh cacamerbau tu ye. Cacamerbau kt tgh,diapit oleh gmb)

2 comments:

Kei Seichi said...

thanks join...
saya dah contact kat emel..
check it out ok...

Lieyda said...

dah send emel dah.tq kei :)